Select Page

Overflow

Oxford Brookes School of Architecture

Theo Jones architecture Overflow installation Oxford Brookes School of Architecture
Theo Jones architecture Overflow installation Oxford Brookes School of ArchitectureTheo Jones architecture Overflow installation Oxford Brookes School of ArchitectureTheo Jones architecture Overflow installation Oxford Brookes School of ArchitectureTheo Jones architecture Overflow installation Oxford Brookes School of ArchitectureTheo Jones architecture Overflow installation Oxford Brookes School of ArchitectureTheo Jones architecture Overflow installation Oxford Brookes School of Architecture

Freeze

As the semester ends and the degree show begins the contents of the studio pours out over into the atrium. Overflow freezes this moment in space. Commissioned by Oxford Brookes School of Architecture and built overnight to visually connect different exhibition floors.

CLIENT Oxford Brookes School of Architecture

TEAM Jacob Valvis, Theo Jones, Freddie Broadhurst, Rosie Tillotson and Ubada Muti

SUPPORT Catherine Turner, Maisie Hermon, Jamie Whitty, Lili Zarzycki, Olivia Chester,
Luke Hughes, Andy Glass and Ricardo Assis Rosa

PHOTOGRAPHY Theo Jones

2013

© Theo Jones · Creative Commons